понедельник, 7 мая 2018 г.

"Усього живого непорушуваний зв'язок …"



Любов у житті поетів і письменників та їх творчості




У межах Тижня зарубіжної літератури 19 квітня
в гімназії відбулося відкрите засідання
літературного клубу "Алые паруса"


Учні 9, 10, 11 класів представили чудову театрально-музичну
виставу-журфікс, підготовлену під керівництвом
 учителів зарубіжної літератури Борщик Н.В. і Попової Н.П.

Серед присутніх на заході гімназистів, учителів, адміністрації гімназії, батьків були гості – учні загальноосвітньої школи селища міського типу Отинія Івано-Франківської області, методист Дарницького районного науково-методичного центру Прокопенко Антоніна Лінардівна. Після перегляду літературно-музичної композиції Антоніна Лінардівна залишила свій відгук: 
"Вишукані, красиві, шляхетні, ліричні, артистичні!!! Серце переповнюється радісними емоціями від вашого виступу. У душах усіх присутніх у цій залі воскресла любов – велике почуття, яке є двигуном життя. Ви це зробили!!! Вами пишається гімназія, вашими талантами славиться наша Дарниця. А я пишаюся вчителями зарубіжної літератури й російської мови Поповою Н.П. і Борщик Н.В., які запалили вогник любові до літератури." 
Молодці!!!!

6 комментариев:

  1. Особисто я у захваті від подібних літературних заходів у нашій гімназії. Хочеться сказати велике ДЯКУЮ нашим вчителям зарубіжної літератури, за те, що намагаються якось урізноманітнити наші шкільні будні і влаштовують подібні засідання. Завдяки таким заходам, учні мають змогу продемонструвати свої акторські здібності та насолодитися глядацькими оваціями.

    ОтветитьУдалить
  2. Я брав участь у цьому заході і хочу сказати, що це дуже класно. Відтворюввти сценки з відомих творів, розповідати вірші, брати участь у різних змаганнях - це те, що нам не вистачає

    ОтветитьУдалить
  3. Мені дуже сподобалось засідання літературного клубу "Алые паруса". Дуже вдячна нашим вчителям та адміністрації гімназії, що вони проводять такі цікаві, творчі заходи.
    Багато хто каже, що читати - це немодно і нецікаво. Я вважаю, що такі свята дуже важливі, адже література – це найбільша скарбниця мудрості. На сторінках книг ми знаходимо думки великих людей, що здатні змінити наше життя, багато чого переосмислити. Особливо хочу подякувати нашій вчительці з зарубіжної літератури Поповій Надії Павлівні, яка запропонувала долучитись до цього заходу. Дуже приємно, що наше шкільне свято викликало багато теплих емоцій у глядачів.

    ОтветитьУдалить
  4. Я неймовірно вдячна нашим вчителям за те, що вони роблять такі душевні заходи. Дякуємо!

    ОтветитьУдалить
  5. Дуже чудове свято! Сама брала участь у ньому! Усім дуже сподобалося! Надіюсь у наступному році теж буде щось подібне!

    ОтветитьУдалить